Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sportélet Zalaegerszegen képes leírás - Zalaegerszeg.tlap.hu
részletek »

Sportélet Zalaegerszegen - Zalaegerszeg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zalaegerszeg.tlap.hu » Sportélet Zalaegerszegen
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fitness terem - Zalaegerszeg

Fitness terem - Zalaegerszeg

Edzőtermek, konditermek, fitnesz klubok és egyéb hasonló létesítmények Zalaegerszegen. A fitnesztermek elérhetőségei, nyitva tartása és egyéb információk az adott teremről. Ha edzeni, tornázni, fogyni, erősíteni, test-építeni, alakot formálni, kardiózni vagy simán csak sportolni, mozogni szeretnél és Zalaegerszegen laksz, akkor látogass el az itt összegyűjtött fitness termek egyikébe.

Orientális tánc

Orientális tánc

Nasreen Hastánc Stúdió Zalaegerszeg, Deák tér 2. Sóház 1. emelet. (A piac és a nagy templom között a Lottó Áruház melletti első épület) Az idei Gála is nagyon jól sikerült, teltház volt és lelkes közönség! Mégegyszer szeretném megköszönni minden szponzornak a segítséget, táncosaimnak a kitartást és a sok gyakorlást, a vendégművészeknek a gyönyörű táncokat, Erikának a közös produkciót, a testőröknek, pasánknak, a hang-és fénytechnikusoknak a kifogástalan közreműködést, az öltöztetőnknek, és a pénztárosnak a segítséget, a fotósok és a videósok munkáját - és remélem nem hagytam ki senkit!

ZTE Aréna

ZTE Aréna

ZTE stadion legfontosabb tudnivalói, címmel, befogadó képességgel és a csapat oldalával. A legjelentősebb stadionok, sportcsarnokok, információi Magyarországon, Európában és az egész világon. Valamennyi sportlétesítményről fénykép, műholdas látkép valamint útvonaltervező és videó vezet a helyszínre. Legfrissebb hírek a stadion építésekről, átadásokról avatókról, valamint a nagyobb sportesemények stadionjainak tudnivalóiról.

Tuti menü