Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalaegerszeg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Zala - ZalaiEst [8. oldal]
részletek »

Zalaegerszeg képes leírás: Zala - ZalaiEst [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zalaegerszeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Zala Megyei Földhivatal

Zala Megyei Földhivatal

Megye: Zala Megye Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 35-39. Postacím: 8901. Pf. 145. Telefon: 92/597-600 Fax: 92/597-601 E-mail zalaegerszeg_m@takarnet.hu

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

ZMKIK Zalaegerszegi irodája Zalaegerszeg Petőfi u. 24. Tel.: 92/550-514 E-mail: zmkik@zmkik.hu

Zala Megyei Kórház

Zala Megyei Kórház

Cím: Zalaegerszeg, Zrínyi u. 1. Telefon: (92) 501-590 Telefax: (92) 501-590 E-mail: info@zmkok.hu

Zala Megyei Múzeumok Igazgatósága

Zala Megyei Múzeumok Igazgatósága

Zala Megyei Múzeumok Igazgatósága

Zala Megyei Nyugdíjbiztosítási Ig.

Zala Megyei Nyugdíjbiztosítási Ig.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Kossuth út 9-11. Levelezési cím: 8901 Zalaegerszeg Pf:29 E-mail cím: onyf_zalaegerszeg@onyf.hu Telefon: 92/597-440 Fax: 92/597-499

Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete

Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete

A Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete oktatási portálja Cím: 8900 Zalaegerszeg, Béke-ligeti u. 1. Postacím: 8901 Zalaegerszeg, Pf. 40. Telefon: 92/501-240 Fax: 92/501-239 E-mail: zmpi@zmpi.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse! OM azonosító: 201 089 Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-0119 Felnőttképzést folytató intézményi nyilvántartási szám: 21227-2007.

Zalaegerszeg Apró - Olx

Zalaegerszeg Apró - Olx

Az olx.hu apróhirdetési portál az internetes apróhirdetési weboldalak legújabb generációjához tarozik. Az oldalon a hirdetők egy könnyen kezelhető űrlap segítségével teljesen ingyen helyezhetik el apróhirdetéseiket. Az apróhirdetés regisztrálásához mindössze egy lépés szükséges. A feladott aprók között témák szerint vagy akár városok szerint is válogathatunk. Az szájt főbb kategóriái az alábbiak: eladó, jármű, ingatlanok, szolgáltatások, munka, személyes.

Hirdetés
Zalaegerszeg Műkörmös tudakozó

Zalaegerszeg Műkörmös tudakozó

Zalaegerszegi műkörmöst, szépségszalont keres? A műkörmös tudakozó oldalán biztosan megtalálja aki Önnek megfelel. Műkörmös vagy esetleg szépségszalon tulajdonos Zalaegerszeg városában, ingyenes regisztráció és megjelenésen túl több ingyenes szolgáltatással mutathatja be vállalkozását a leendő vendégei számára.

Zalaegerszeg Navigátor

Zalaegerszeg Navigátor

A Zalaegerszeg Navigátor portál ingyenes internetes megjelenést kínál cégek, vállalkozások, szakemberek, szervezetek, profit és non-profit társulások, weboldalak.... számára. Apróhirdetés feladása magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt ingyenes. Minden nap friss hírek és érdekességek. Az oldalon megtalálható Zalaegerszeg időjárása, élő webkamera Zalaegerszeg térkép, képgaléria.. A bejelentkezett felhasználók, chat-en beszélhetnek és ismerősnek jelölhetik egymást.

Zalaegerszeg szépségszalon katalógus

Zalaegerszeg szépségszalon katalógus

Szeretné népszerűsíteni zalaegerszegi szépségszalonját? Ingyenes katalógusunk segítségével segítünk, hogy új vendégekkel vehesse fel a kapcsolatot. Olyan szolgáltatásokkal segítünk tagjainknak, mint kedvezmény kártya létrehozása, saját hírlevél funkció stb. az ország minden szépségszalonja egy helyen. Városonként rendszerezve, hogy a vendégek könnyebben megtalálhassák üzletét.

Zalai szállások

Zalai szállások

Zalaegerszeg nagyon szép külvárosi részében kínálunk szállás lehetöséget mindazoknak, akik kellemes környezetben, közvetlenül a zalaegerszegi Aquapark szomszédságában szeretnének pihenni. A közelben található templom, falumúzeum, étterem, pizzéria, élelmiszerüzlet, szupermarketek, posta, gyógyszertár minden, amit egy megyeszékhely nyújthat. A termálfürdö és az Aquapark mindössze 1,5 km távolságban van szállásunktól. A ház felsö lakrésze teljesen felszerelt konyhával, színes televízióval, wc-vel, zuhanyzóval, balkonnal rendelkezik . A vendég zárt parkolóban helyezheti el gépjármüvét. A házhoz egy sziklakert nyújt pihenési lehetöséget: napozóágyakkal, kerti bútorokkal, grillezési lehetöséggel. Háziállatot nem hozhat a vendég. A tulajdonos a ház alsó részében lakik a vendég ott tartózkodása alatt.

ZalaiEst

ZalaiEst

ZALAI EST Lapkiadó és Kulturális Szolgáltató Kft. Cím/Térkép: 8900 Zalaegerszeg-Pipahegy Gévahegyi u. 21845 hrsz. Telefon: (92) 51 03 82 Fax: (92) 51 03 83 Web: www.zalaiest.hu Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00

Tuti menü