Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalaegerszeg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mecsekvidéke - Profi [6. oldal]
részletek »

Zalaegerszeg képes leírás: Mecsekvidéke - Profi [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zalaegerszeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 144 db
Mecsekvidéke Takarékszövetkezet

Mecsekvidéke Takarékszövetkezet

Zalaegerszeg, Iskolaköz 3. Tel: 92/511-328

Megaplan Építőipari Kft.

Megaplan Építőipari Kft.

Március 19-én megnyitottuk klímaszaküzletünket Zalaegerszegen a Bíró Márton u. 30-32 sz. alatt, ahol Panasonic, Toshiba, Fujitsu, LG, Samsung, Danikin, Ficher, Midea típusú klímaberendezések, napkollektorok, hőszivattyúk, folyadékhűtők és fan-coilok várják kedves leendő vásárlóinkat. A megfelelő döntés elősegítése érdekében ingyenes felmérést, szaktanácsadást, árajánlat-készítést biztosítunk. ..stb. MEGAPLAN ÉPÍTŐIPARI KFT. Építőipari kivitelezés, Közműépítés, Épületgépészeti és közműtervezés Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 7. II. em 9. Tel.: +3692/596-099 Fax: +3692/596-100 E-mail: megaplan@megaplan.hu Molnár Attila Épületgépész mérnök, ügyvezető

Mercédes Somlai Motors Kft.

Mercédes Somlai Motors Kft.

Új és használt személygépkocsik és transzporterek , használt tehergépkocsik értékesítése teljes körű finanszírozási és biztosítási ügyintézéssel. Szgk., transzporter és tgk. garanciális és garancia időn túli javítása, alkatrész értékesítéssel. AMG és Lorinser optikai tuning elemek értékesítése, komplett járművek forgalmazása. Zalaegerszeg Cím: 8900 - Zalaegerszeg, Balatoni út 3/a Központi telefonszám: 92/815-500 Központi telefax: 92/815-502 Email: info@somlai.com Járműkereskedelem, tesztvezetés: 30/820-8000 Vevőszolgálat, munkafelvétel: 30/820-5000 Alkatrész értékesítés: 30/820-6000 Műszaki mentés: 30/820-7000 Service 24 (ingyen hívható): 00-800-17777777 Jármű értékesítés hétfő-péntek: 8-18h szombat: 8-13h Munkafelvétel hétfő-péntek: 8-17h szombat: 8-13h

Mészi Fotó Kiadó

Mészi Fotó Kiadó

A Mészi Műhely Zalaegerszegen található. Könyv- és naptárkiadó, digitális fotóstudió, nyomdai előkészítő műhely. Mészáros T. László 25 év fotós tapasztalatával méltán érte el, hogy mára a Mészi név egyet jelent a profi, minőségi fotóval. Cégünk fotóarchívuma jelenleg több, mint 430 000 digitális fotót, és 120 000 filmes felvételt tartalmaz. Folyamatosan dokumentáljuk Zalaegerszeg fontosabb eseményeit, rendezvényeit..stb. Mészáros T. László: 30/740-2950 - Mészáros Róbert: 30/227-9377 - Fax: 92/511-018 - e-mail: meszi kukac meszi.hu - © Foto Europa Kft. - Mészi Fotó Könyvkiadó.

Metrolong - Kalibráló Laboratórium

Metrolong - Kalibráló Laboratórium

Hosszmérőeszközök kalibrálása Ez a szó egy olyan mérési tevékenységet takar amikor a mérőeszközök kerülnek a mérés, a vizsgálat tárgyává. Azért hogy megnyugtatóan tudjunk mérni, ismernünk kell ugyanis mérőeszközeink mérőképességét. Ebben segít ez a szolgáltatás, hisz dokumentáltan bemutatja a mérőeszköz hibáit. A felhasználó egy bizonyítványt kap a mérőeszközéről, ennek birtokában aztán könnyen el tudja dönteni milyen mérési feladatokat lehet végezni vele, illetve neki kell eldönteni azt is mikor kalibráltatja újra. A tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezők közül kerülnek ki megrendelőink, hisz ez a szolgáltatás szorosan illeszkedik a rendszerükbe. Arról hogy kalibrálási szolgáltatásaink színvonala megfelelő , a Nemzeti Akkreditáló Testület okirata tanúskodik.

Munkaruházati webáruház

Munkaruházati webáruház

Webáruházunkban megtalál minden szükséges kelléket: munkaruházat, munkavédelem, veszélyt jelző táblák, megállító táblák, takarítás és tisztítás technikai felszereléseket, eszközöket. A kínálatunk is a kor és a munkaerő piaci viszonyaihoz igazodva a dolgozó embert és annak védelmét hivatott magas minőségben kiszolgálni. Bízunk benne, hogy minden elváráshoz tudunk igazodni és segíteni. Érdemes oldalunkat gyakran meglátogatnia, mert hétről- hétre akciókkal, bővülő termék körrel és hatalmas szinte minden igényt kielégítő választékkal állunk vásárlóink, megrendelőink szolgálatára.

Műköröm tanfolyam a Diamond Nails-el

Műköröm tanfolyam a Diamond Nails-el

OKJ-s műköröm tanfolyam melynek helyszíne Zalaegerszeg város. A műkörmös tanfolyamot az egyik legismertebb műkörmömmel foglalkozó cége tartja a Diamond Nails. Légy Te is műkörömépítő és tanulj egy divatos szakmát. OKJ-s műköröm tanfolyam melynek elvégzésével akár önálló vállalkozásodat is elindíthatod

Műköröm tanfolyam Zalaegerszeg

Műköröm tanfolyam Zalaegerszeg

Az Elite Körmösakadémia az egyik legismertebb oktatóközpont Magyarországon. OKJ-s képzéseinken és technikai továbbképzéseinken a legmagasabb szinten sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. A Crystal Nails nemzetközi oktatói rendkívül szakképzettek, mindig naprakészek az aktuális körömtrendekkel. Tanulj sikerszakmát nálunk! Az oktatás gyakorlatorientált, az órákon a Crystal Nails minőségi műkörmös alapanyagaival tanulhatsz. Ha Te is a profik közé akarsz tartozni, nálunk a helyed! Látogass el honlapunkra, ahol a most induló tanfolyamokon kívül rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

Hirdetés
Nefelejcs Apartmanház

Nefelejcs Apartmanház

Zala megye aprófalvas települései közt, Kistolmács községben található az új építésű Nefelejcs Fagyizó és Apartmanház, mely egész évben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó turistákat és kirándulókat négy napraforgós apartmanokkal és szállással, valamint sátorozási és étkezési lehetőséggel. Apartmanházunk, mely egyben bababarát is, ideális szállást biztosít komfortosan berendezett apartmanok formájában a Kistolmácson átutazó, vagy hosszabb időt eltöltő családok, párok, baráti társaságok számára.

Nekünk szól - Zalaegerszegi hírek

Nekünk szól - Zalaegerszegi hírek

A Nekünk szól hírportál országos,helyi,külföldi és tematikus hírekkel foglalkozó hírgyűjtő oldal.Napi szinten több ezer friss hír jelenik meg oldalainkon többszöri frissítésben.A látogatók szempontjából ez azt jelenti hogy kategorizálva és többször frissítve könnyebben megtalálja az érdeklődési körének megfelelő híreket.Amiben különbözik oldalunk más hírgyűjtő oldalaktól hogy megpróbáltuk összeszedni a helyi érdekeltségű híreket és külön aloldalakban megjelentetni.Ez főleg megyeszékhelyekre vonatkozik,tehát főleg városi hírekről van szó.Fontosnak találtuk hogy a helyi híreket is összesítve találja meg a látogató így gyorsabban hozzájutva információkhoz a helyi sajtóból.

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Olé Informatika - Az Ön Informatikai partnere

Profi informatikai csapat, komoly háttérrel, és komoly eredményekkel. Hosting, fejlesztés, hálózatfejlesztés. Az Olé Informatika az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai informatikai vállakozás. Virtualizációs megoldásainkat nem csak hazai, hanem külföldi, európai, és európán kívüli ügyfeleink is elismerik, és használják.

Orientális tánc

Orientális tánc

Nasreen Hastánc Stúdió Zalaegerszeg, Deák tér 2. Sóház 1. emelet. (A piac és a nagy templom között a Lottó Áruház melletti első épület) Az idei Gála is nagyon jól sikerült, teltház volt és lelkes közönség! Mégegyszer szeretném megköszönni minden szponzornak a segítséget, táncosaimnak a kitartást és a sok gyakorlást, a vendégművészeknek a gyönyörű táncokat, Erikának a közös produkciót, a testőröknek, pasánknak, a hang-és fénytechnikusoknak a kifogástalan közreműködést, az öltöztetőnknek, és a pénztárosnak a segítséget, a fotósok és a videósok munkáját - és remélem nem hagytam ki senkit!

Pénzügyi tanácsadók Zalaegerszeg

Pénzügyi tanácsadók Zalaegerszeg

Zalaegerszegi Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala. Hitel és a pénzügyi világ hasznos dolgai érthető formában a mindennapi ember számára.Szerény kis csapatunk melynek tagjai szeretné és célul tűzte ki, hogy minél több hasznos információval lássa el a www.hitelugyintezok.hu látogatóit, a hitelek és pénzügyi világ eseményeiről, illetve segítséget szeretnénk nyújtani azon személyek számára akik keresnek hitel és pénzügyi tanácsadó személyt vagy céget. Ismereteink alapján leírjuk milyen egy jó megbízható szakember és milyen fontos dolgokra érdemes odafigyelni ha tanácsadót keresünk és választunk.

Peugeot Szabó és Fia Kft.

Peugeot Szabó és Fia Kft.

Peugeot Szabó és fia Cím: Balatoni u. 75. - 8900 Zalaegerszeg Telefon: 92/330-882

Profi szerverterem a BIX-ben

Profi szerverterem a BIX-ben

Profi szerverteremben biztosítunk redundáns szolgáltatást szerver számítógépeinek. Így nagyon kedvező áron jutthat profi elhelyezéshez. 12e Ft havonta a 100 Mbites elhelyezés. 19e a gigabites. Nem csak az ár az, amivel ügyfelink elégedettek szoktak lenni. Nálunk a legmodernebb elveknek megfelelő környezeti kialakítással találkozhat.

Tuti menü